2 Januari 2011

God morgon på er i Sverige, här har jag redan varit vaken länge :). Eftersom det är 6 timmars tidsskillnad mot Sverige här, så har klockan precis passerat fyra. Idag är det grymt väder här i Hua Hin, där vi befinner oss sedan igår :). Solen skiner, det är stekhett ute och det är bara så otroligt nice. Idag har jag legat och stekt vid poolen från nio till halv tre med lite pauser, hur underbart som helst. Jag älskar sol och värme, att vara solbränd är det finaste som finns :). Vi får se ikväll om jag bränt mig mycket, solen kändes väldigt stark och jag har varit ganska bra på att smörja in mig med 30 i solskyddsfaktor :). Rapport kommer ;).

Har varit lite dåligt med uppdatering här på bloggen, men jag vill verkligen njuta av min semester. Om en vecka bär det nämligen av hem till Sverige och verkligheten igen med skola och allt...jag har INGEN som helst lust att åka hem till kylan, snön och skolan. FY! Så därför passar jag på att springa runt i bikini, bada lite då och då, läsa min braiga bok och lyssna på grym musik. Jag ÄLSKAR att vara på semester :D.

Igår kom vi alltså hit till Hua Hin. Hotellet är väldigt fint och poolområdet lika så, men själva Hua Hin (eller i alla fall det jag sett) imponerar inte så värst mycket på mig. Har varit på finare ställen i mitt liv ;). Men det är varmt och skönt, runt 30 grader och det är riktigt härligt som sagt. Jag är nog lite mer för Bangkok om jag ska vara helt ärlig, men det är jätteskönt med avkopplingen här också :).

Nu ska jag gå till gymmet och springa lite på löpbandet, ska försöka mig på att springa milen :). Har ju bara legat still idag, måste få igång kroppen lite. Ikväll ska jag och syster gå en runda på "stan" och sedan äta middag med familjen på en italiensk restaurang i närheten :). Bilder kommer såfort jag har tid och lust ;).

Ha det gött i kylan så länge :P
/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0