19 Januari 2011

Jag skriver fortfarande 2010 i min rubrik...kanske läge att ställa om sig till 2011 nu :P?

God morgon :). Idag klev jag upp en kvart tidigare än jag brukar eftersom jag är en riktig tidsoptimist, jag har massor jag vill och måste göra på morgonen så det slutar alltid med att jag blir 5-10 minuter sen till grupparbetet (efter att cyklat som en galning) :(. Detta är något jag MÅSTE bli bättre på. Jag kommer aldrig försent till jobbet eller föreläsningar, men just grupparbetet. Tycker synd om mina gruppkamrater...skärpning Elin! Idag har jag i alla fall gott om tid *peppar peppar* och ska nu bara plocka fram matlådan, borsta tänderna och fixa håret :), det tar ju inte så lång tid, eller?

Igår var en otroligt seg och fullspäckad dag. Var i skolan mellan 9 och 17.45...hade grupparbete, genrep inför konferensen på fredag, möte med de andra värdarna angående konferensen samt lite mer grupparbete. Sedan blev det spurt hem, slänga på sig träningskläderna och möta upp Hannah för ett kickboxningspass :). Tror nästan aldrig att detta träningspass kommit lägligare, jag behövde få ut lite irritationer och aggressioner ;). När jag kom hem blev det som vanligt middag, dusch och sedan prioriterade jag att prata en stund med Angelica istället för att skriva i bloggen <3.

Efter fyra dagars intensiv träning (två kickboxningspass, ett medel 70 min, ett yogapass, 60 min crosstrainer) är det idag äntligen V.I.L.A :). Känner att det inte finns mycket energi och kraft att ge nu, så den behöver verkligen återhämta sig min "gamla" kropp. Då är jag fit for fight imorgon på skivstången ;). Har ni tränat något denna vecka? Vad i så fall?



/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0