11 Januari 2011

Back in Sweden!
Nu är jag alltså tillbaka i Sverige sedan två dagar tillbaka. Det blev en snabb visit i Stockholm för att packa om väskan och gå en powerwalk med Anna, sedan bar det av tillbaka hem till Linköping. Så igår var det dags för skola igen och jetlagad som jag är var det ganska tufft att hålla ögonen öppna på eftermiddagen :(. Dock sprang jag runt och informerade om konferensen vi ska ha nästa vecka för ettor och tvåor på förmiddagen, det var roligt! Annars försöker jag göra allt för att komma in i pluggkänslan igen, jag har fortfarande semester i hjärnan :P.

Jag har haft en helt UNDERBAR resa med min älskade familj, den kunde faktiskt inte blivit mycket bättre :). Vi började ju några dagar med storstadspulsen i Bangkok, en cool stad tycker jag. Kontrasterna är ganska fascinerande med stora, lyxiga varuhus och bredvid övergivna och smutsiga byggnader. Det är konstigt, men samtidigt väldigt intressant. Dock måste jag säga att shoppingen var en besvikelse. Visst fick jag med mig en hel del fint hem, men träningskläder och träningsskor som jag planerat på att köpa kostade ju lika mycket som i Sverige :(. Så det får vänta! Kommer i alla fall slänga upp mina shoppingfynd här under veckans gång :). Samt en massa andra fina bilder! Pappa, mamma och syster har tagit en massa bilder också, som jag tänkte sno med mig när jag åker hem till Stockholm igen i slutet av januari.


Min fiiiiina familj <3. Detta är innan vi åkte hem från Hua Hin.

TACK pappa och mamma för den här fina resan, jag kommer leva på detta länge :).

Nu ska jag strax hoppa i mina kläder, slänga på mig lite smink och packa ner matlådan i min nya Mullberry väska :D. Hörs förhoppningsvis mer i eftermiddag/kväll, tänkte försöka få upp lite bilder på bloggen och fb då :).

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0