Time to sleep


En svettig och GLAD Elin efter kickboxningen idag.

Visst är träningslinnet fint? Älskar färgen! Mamma fick ett likadant i födelsedagspresent :). Tycker det framhäver mina blå ögon dessutom.

Jag är HELT slut efter ett drömpass kickboxning idag. Vi brukar lyckas ganska bra med våra kickboxningspass jag och Hannah :). Vi peppar båda två, vi svettas båda två och framför allt så tycker vi att det är så förbaskat roligt båda två. Ni kan inte gissa hur glad jag är över denna underbara kompis och träningkamrat. Jag lovordar dig hela tiden Hannah ;). Ta åt dig!

Efter kickboxningen blev det en gigantisk sallad med kyckling till middag, läs mitt matschema och se "spännisbilder" på min träningsblogg. Har även kollat lite på Den hemliga miljonären, som jag alltid lyckas gråta till samt Cougar Town :). Har helt glömt bort att jag skulle dammsuga...kom på det nu :O! Aja, ska diska nu och sedan får jag dra en repa med dammsugaren innan jag lägger mig. Nio timmars sömn måste det bli :D.

Imorgon ska jag starta morgonen med en lika härlig powerwalk som idag fast med Hanny. Hanny bor och studerar ju i Nice nuförtiden, men nu är hon på besök i Sverige i ett par dagar :). Ska bli roligt att träffa henne igen! Sedan ska jag iväg till skolan efter lunch för en fyratimmars föreläsning...segt! Men efteråt ska det bli roligt värre ;). Jag och Hannah ska nämligen testa restaurangen Hälsofreak (passar ju oss) och sedan blir det bio, vi ska se Love & Other drugs. En supermysig onsdagkväll!

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0