"The wedding date"


Bild från Thailand, Hua Hin, 2011!

Om en liten stund ska jag kolla på filmen The wedding date, har någon sett den? Är den bra? Sitter fortfarande vid datorn eftersom jag har lovat er några inlägg här i bloggen innan jag stänger av för idag ;). Ska bara slänga upp tre grejer på tradera innan också :). Men pyjamasen är på och jag är redo att krypa ihop i soffan och bara fredagsmysa. Ska bara fixa mig lite fruktsallad till filmen så är allt tipp topp :).

Idag var det först föreläsning på förmiddagen, sedan räkneövningar på eftermiddagen. Känns som jag fattar lite mer nu, men vi ska fortsätta med det på måndag. Vill verkligen förstå statistiken, så att jag klarar tentan :). Det vore ju liksom inte helt fel :P. Efter skolan blev det bara hem en vända för att diska alla matlådor från dagen samt snajda om till träningskläder. Körde sedan ett superroligt aerobicspass och har nu duschat, prata med Emelie i telefon samt ätit hemmagjorda hamburgare med tacokrydda och guacamole, mums!

Imorgon är det en ganska intensiv, men bara rolig dag :). Morgonen ska startas med yoga, var tre veckor sedan sist jag var där, så det ser jag verkligen fram emot. Sedan blir det till att slänga i mig en frukt och en bar och fara vidare till simhallen för ett stenhårt pass i bassängen ;). Efter denna träningsförmiddag blir det städning av lägenheten, det ska bytas lakan, dammas och dammsugas. På kvällen ska jag göra rotfrukter i ugn med lite fetaost på till middag, det vattnas redan i munnen :P. Hannah kommer hit en sväng på kvällen och vi ska antingen till Sliver en kortis eller bara stanna hemma i mjukisbyxor och kolla film...vi får se vad det blir. En toppenlördag helt enkelt!

Ha en trevlig fredagkväll vad ni än hittar på (och ni som är ute och festar, dansa lite för mig också!).
/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0