Sen lunch!


Tre och en halv timme, en svintung bag och tre matkassar, två riskakor och en omelett senare sitter jag äntligen på plats i soffan igen! Hoppsan vad tungt det var att handla idag :(. Som jag anade var det fullproppat med folk inne på ICA Maxi och alla hade självklart de största kundvagnarna man kan hitta...Min matshopping tog nästan två timmar idag istället för en. Dock handlade jag väldigt mycket :). Lika bra att passa på när man ändå är i farten liksom ;). Halva middagskontot försvann idag, men nu har jag mat ett tag framöver i alla fall :).

Det blev en riktigt jobbig färd hem eftersom även bussen från Tornby var proppad med människor och där kommer jag med min överfyllda bag och tre jättetunga matkassar...ibland saknar jag verkligen att jag inte hade bil! Självklart blev jag jättehungrig efter matshoppingen, så i väntan på att jag kom hem tryckte jag i mig två lättsaltade riskakor. Det är verkligen underskattat :).

När jag kom hem skulle allt in i kylen, frysen och skafferiet och sedan var det äntligen dags att steka min omelett som jag längtat så mycket efter! Idag blev det omelett med kalkon, tomat och grekisk salladsost (mildare fetaost), så otroligt gott :). Appropå grekisk salladsost, jag skulle köpa en sådan nu på ICA Maxi och där kostade den 35 kr och jag brukar köpa den på Hemköp för att den är billigast där, 18 kr...Det är ju jättestor skillnad. Haha...ja, jag vet. Jag är student och jag jämför priser ;).

Nu ska jag vila en liten stund till innan jag sätter igång med brödbaket :).
Vad sysslar ni med denna lördag?
/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0