Psykiskt??


Om två minuter har jag lovat er att stänga av datorn, blir lite svårt att hålla det :P...Men efter det här inlägget ska jag absolut stänga av :). Jag har lite att fixa innan jag hoppar i säng. Ska städa undan lite och damma, diska undan min middag (supergod kycklingsallad!) samt göra mig redo för lite skönhetssömn. Får ta dammsugningen imorgon, för det orkar jag verkligen inte med nu :P!

Idag har jag varit i skolan och diskuterat räkneuppgifter tillsammans med min grupp :). Fick faktiskt några "aha-upplevelser" idag och det är ju aldrig fel! Kände mig även ovanligt pigg och på, antagligen sovmorgonen som gjorde sitt ;). När jag kom hem började jag inbilla mig att jag hade ont i halsen igen, hade ju inte kännt av det någonting under eftermiddagen. Snacka om psykiskt...suck! Bytte om till träningskläder, laddade på lite nya låtar på Ipoden och cyklade sedan iväg i kylan till gymmet.

Blev ett riktigt bra pass idag :). Vill du läsa mer om passet och min övriga träning, hur jag äter och annat som har med kost & motion att göra, kolla in min träningsblogg genast! Var på gymmet i nästan 1,5 timme eftersom jag stannade kvar efter crosstrainern och körde plankan och sit-ups :). Blev hem och duscha, laga ihop lite middag och slå sig ner i soffan. Annars har jag inte hunnit med så mycket mer. Som sagt, nu städning, diska och sedan bums i säng. Har mycket att stå i imorgon :D.

Jag ska starta fredagmorgonen med en powerwalk tillsammans med Mikaela :), ska gå hemifrån halv nio. Sedan ska jag äta min goda frukost, läsa statistik samt städa. Efter lunch kommer faktiskt Richard hit en sväng, ska bli roligt att träffa honom efter väldigt lång tid :). På kvällen blir det antingen kickboxning eller aerobics beroende på hur Hannah mår. Och om Hannah mår ok blir det även middag, filmmys och fruktsallad hemma hos mig på kvällen. Håller mina tummar för att hon mår tipptopp imorgon :D!!!

Sov gott nu!
/E <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0