Mätt - Det är bara förnamnet!


Jag är så SJUKLIGT mätt alltså och vad har jag ätit? Jag har under dagen hållit ett matschema (förklarar mer på träningsbloggen ikväll) och ätit frukost, lunch och mellanmål. Eftersom jag tänker mycket på vad jag stoppar i mig är det självklart bara nyttigt jag ätit. Det har blivit lättkesella, knäckemacka med keso, finn crisp, päron, proteinshake, ägg och yoghurt med lite müsli. Det är väl ändå inte så mycket med tanke på att jag även gick en powerwalk i morse? Men tydligen :P. Jag är PROPPMÄTT! Haha...

Det jobbigaste med detta är att jag har träning om en timme. Kickboxning som är jobbigt och ansträngande. Hoppas verkligen att mättnadskänslan lägger sig tills dess. Haha...usch vad jobbigt det är :P. Så om ni vill bli mätta under en dag kan ni ju följa mitt exempel, om ni ska träna dvs. ;).

Nog snackat om mat. Idag har jag faktiskt varit duktig :). Jag har tvättat tre maskiner med tvätt, läst ganska mycket i boken (tar superlång tid) och ringt försäkringsbolaget och ändrat om mitt avtal till att bara gälla till juni. En bra dag :).

Dags att diska lite och sedan byta om till träningskläder. Matschemat kommer som sagt upp på träningsbloggen i kväll och så hörs vi här då igen.
/E <3

Kommentarer
Postat av: Mamma

Var hittade du bilden av mig? :D

2011-02-01 @ 18:47:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0