Long day


Japp, idag har det varit en lång dag! Var i skolan från 10-17 och började morgonen med att diskutera uppgiften vi ska börja med nästa vecka, sedan har vi räknat massa olika räkneövningar...riktigt segt efter några timmar. När jag kom hem bytte jag om till träningskläder och åkte direkt till gymmet och körde crosstrainer. Efteråt var jag svettig som vanligt, men kände av träningsvärken i baksida lår och rumpa riktigt ordentligt. Fy vad jobbigt det är! Man känner sig mycket tyngre i benen när man har träningsvärk :(. Dessutom var jag jättehungrig när jag åkte till mataffären. Självklart hade dem inte allt på ett och samma ställe, så jag var tvungen att åka till en annan mataffär också...så segt när man är så hungrig att man måste hålla sig på magen för att inte svimma.

När jag kom hem fick jag nödslänga i mig lite keso med paprika samt en stor morot. Efter det klarade jag av att duscha och steka havrepannkakor, men det var väldigt gott när det var klart och jag fick njuta av mina pannkakor ;). Mat har aldrig smakat så bra förut! Jag brukar vara bra på att äta regelbundet (äter med 2-4 timmars mellanrum hela tiden), men ibland blir det fel även för lilla mig.

Jahopp, klockan har precis passerat 00 och jag borde nog skutta i säng nu. Ska upp tidigt och äta frukost, sedan blir det en sväng förbi solariumet (börjar känna mig blek nu...) och vidare till gymmet igen, men denna gång för styrketräning. Skönt att köra slut på överkroppen lite :). Sedan ska jag hem och äta lite lunch för att sedan åka vidare till skolan för ännu en fyratimmars föreläsning. Men efteråt kommer Ameli hit på myskväll :). Vi ska kolla film, prata och äta grönsaker och dipp. Stackars mina kompisar som får lida för att jag inte äter ;)...

Sov gott!
/E <3

Förresten, hur går det med sit-upsen och plankan varje kväll? Jag har kört två kvällar i rad nu :). Sjukt drygt, men det går ganska snabbt ändå! Kör plankan i 1 min, sedan kör jag 100 sit-ups, plankan i 1 min och avslutar med 100 sit-ups. Hur kör du? Aja...nu måste jag göra det, så att jag får sova sedan ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0