JAG







Välkommen till min blogg!
Eftersom jag hade besöksrekord igår så antar jag att det är en hel del nya läsare här på bloggen, så därför vill jag passa på att hälsa er alla välkomna hit ;).

För er som inte vet vem jag är så tänkte jag dra det lite kortfattat. Mitt namn är Elin och jag är 22 år. Just nu bor och studerar jag i Linköping, men till sommaren tar jag min kandidatexamen. I framtiden vill jag arbeta med HR på något sätt, helst av allt med arbetsmiljön eller företagshälsovård. Mitt största intresse här i livet är att träna och röra på mig. Jag varierar min träning mycket och tränar mellan 4-6 gånger i veckan. Det blir även en hel del morgonpromenader som jag älskar. Annars umgås jag gärna med mina underbara vänner och min fina familj, fikar, bloggar, shoppar och reser.

Sådär, det var lite kort om mig bara. Jag driver även en träningsblogg där ni kan läsa mer ingående om min träning, vad jag äter och tips på mat och produkter.

Nu ska jag fortsätta med statistiken en stund till, sedan måste jag promenera iväg och posta en sak. Ikväll blir det som sagt kickboxning, är så TAGGAD!

/E <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0