Danny & Swingfly!


Bild lånad av SVT.se!

Deltävlingen i Luleå var väl sådär om jag ska vara ärlig. Rickard är ju programledare i grund och botten och jag tycker att han skötte det ganska snyggt, men Marie som inte har erfarenheten var lite väl...hon skrattade hela tiden och försökte liksom "spela teater", det gick väl sådär om jag ska vara helt ärlig. Bättre lycka nästa gång!

Bidragen var väl heller ingen höjdare, men för en gångs skull var det i alla fall rätt bidrag som gick vidare. Danny och Swingfly till globen, lyssna på deras låtar direkt! De var inte hundra, men bäst av de som spelade ikväll i alla fall. Dilba som debuterade i melodifestivalen hamnade på 8:e plats, stackars henne. Blir nog inget mer melodifestivalen för henne :(.

Aja, nog tjatat om melodifestivalen ;). Jag är ingen nörd, så nu får det vara nog :P. Kvällen lyckades bli ganska soft trots allt och mycket tack vare Angelica. Trots att hon är i Nice och jag i Linköping har vi skypat samt chattat massor under kvällen :). Det betydde jättemycket för mig! Hon har gjort mig glad. Jag har även dammat hela lägenheten, tvättat påslakan samt ätit middag i form av rotfrukter med fetaost på (det var smaskigt värre). Orkade inte dammsuga idag, men det får bli i pausen från plugget imorgon.

Eftersom Hannah är sjuk blir det inte invägning som planerat imorgon, utan vi skjuter några dagar på det :). Därför ska jag ta med mig min "vän" Ipoden ut och traska imorgonbitti, sedan stanna på mataffären och handla lite nödvändigt med mig hem. Annars blir det till att plugga, äta god mat (ska prova att göra tomatsoppa med tortellini), dammsuga, träna (antingen kickboxning eller stationsgympa) och kanske fika med Hanny. En härlig söndag med andra ord! Nu kan vi väl alla hålla tummarna att det inte spöregnar imorgon, tack :).

/E <3

Kommentarer
Postat av: Angelica

du gör mig glad också vännen! <3

2011-02-06 @ 09:57:59
URL: http://niceisniice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0