Bowling!


Imorgon är det dags för bowling :). Jag tycker att det är superroligt att bowla och det var nog över ett år sedan jag gjorde det, så det ser jag verkligen fram emot. Detta ska självklart göras tillsammans med min gamla grupp som jag var med i ettan, Hanna, Charlotte, Adrian, Max och Martin :). Först ska vi äta middag, antingen köper vi med oss något och äter hemma hos mig eller så blir det till att äta ute någonstans. Sedan blir det alltså bowling efteråt, en toppenkväll helt enkelt!

Men först ska jag "genomlida" några timmar i skolan, närmare bestämt från 9-17. En väldigt lång dag om ni frågar mig ;). Som tur är så kör vi räkneövningar på morgonen och föreläsning på eftermiddagen.

Idag blev det lite tajt med tid, så det var därför bara inlägget om vad som finns i min träningsväska kom upp :). Pluggade lite, pratade med mamma i telefon, åt lunch (tomatsoppan med tortellini blev jättegod, slänger upp receptet på träningsbloggen någon dag!), drack te med Hanny på Fräcka Frökens frestelse och tränade kickboxning med Hannah. Har även fått i mig riktigt smaskig middag, så nu ska jag bara diska och krypa till kojs. Ska nog skala mig några morötter och dippa framför Solsidan först :P. Hade egentligen planerat att dammsuga, men jag pallar verkligen inte :(. Så jag går upp en kvart tidigare imorgon och fixar det då...får ju trots allt gäster imorgon.

Sov gott!
/E <3

Kolla in min träningsblogg för att läsa om en utmaning jag vill att DU deltar i samt vad som står på matschemat denna vecka...havrepannkakorna är tillbaka :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0