4 Februari 2011


Idag är femte dagen på mitt strikta matschema och det går jättebra faktiskt. Jag har försökt äta var tredje timme och har på så sätt hållit mig lagom mätt hela tiden. Vissa dagar har jag varit otroligt mätt (se tisdag) och vissa dagar har jag känt av hungern efter bara 1-2 timmar. Jag kör på i tre dagar till och så får vi se om det känns bra på söndag också :). Som sagt är det väldigt positivt för ekonomin att äta enligt ett strukturerat matschema, jag har stenkoll på det jag behöver ha hemma och har inga planer på att gå till affären för att handla lite mat förens på söndag (storhandlade i måndags). Ett tips bara ;)!

Jag är sminkad, ombytt och har snart ätit upp min frukost :). Ska packa väskan med dubbel uppsättning matlådor och sedan blir det skolan för hela slanten. Först föreläsning och sedan räkneövningar, intressant! Efter det blir det aerobics och det ser jag verkligen fram emot, tycker så mycket om tjejen som kör :D. Som jag skrev tidigare blir det en riktig slappkväll, ska börja med att slänga upp blogginlägg och traderaannonser, sedan ska jag stänga av datorn, hoppa i min pyjamas, krypa upp i soffan med mitt mystäcke och njuta av lite fruktsallad! Vad ska ni göra denna fredag?

ÄNTLIGEN FREDAG ;).
/E <3

Ps. Jag skulle verkligen inte tacka nej till en bit kladdkaka, men nu har jag verkligen gått in för detta! Om 1 månad och 4 dagar ska jag njuta av en semla istället, det ser jag verkligen fram emot ;). Ds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0