27 Februari 2011


Jag är så OMOTIVERAD! Jag vill så gärna att helg ska vara helg, då man får göra precis det man känner för. Slappa framför tv och datorn, gå mysiga promenader, gå en runda på stan, sova middag, äta god mat etc. Jag har så svårt att ställa in mig på att plugga när hjärnan vill vara ledig. Speciellt efter en tung vecka i skolan också :(. Ååå, jag vill bara börja leva igen!

Aja, ska väl snart samla ihop mig och sparka igång den här pluggdagen. Började min morgon med en powerwalk runt ån tillsammans med Louise. Det var längesen jag träffade henne, så vi hade en hel del att prata om :). Supertrevligt och som sagt, mycket roligare att promenera med sällskap. När jag kom hem var jag megahungrig och åt en riktigt smaskig frukost/lunch. Jag åt två skivor morotsbröd (recept kommer upp på träningsbloggen ikväll) med philadelphiaost och kalkon, en skål med naturell lättyoghurt och kanelmüsli, ett ägg och ABCDE-vitamin i brustablett. Mums!

Har dessutom hunnit prata lite med Hanny, läsa lite bloggar och svara på "Tyras lista". Nu ska jag diska undan min frukost, ta en snabbdusch, göra mig en kopp grönt te och sedan sätta igång med plugget. Ska nog även göra kanelmüsli och tvätta lite kläder parallellt ;). Det ska bli en hyfsat effektiv söndag i alla fall! Måste även iväg till mataffären och köpa ägg samt posta iväg ett paket, så det får jag bara inte glömma bort.

Dags att göra lite nytta...hörs mer i någon paus under dagen :).
/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0