26 Februari 2011


Såhär har min morgon spenderats.
Fastnade framför datorn igår, hitta lite roliga träningsbloggar som jag ville läsa och inspireras av. Dessutom var jag inte trött av någon anledning (antar att jag var övertrött), så när klockan hade passerat midnatt ställde jag mig och diskade undan all disk. Gillar verkligen inte att vakna till en bänk full med smutsig disk! Lade mig sedan i sängen och skrev matschema för nästa vecka, så jag somnade ganska sent med andra ord...

...och idag vaknar jag av mig själv tjugo över 8!!! Varför blir det alltid så när man vet att man får sova? Jag somnade om en stund tillslut och klev upp kvart i 10. Satte direkt igång med plugget och sitter nu äntligen och äter lite sen frukost. Jag gillar egentligen inte att äta frukost direkt när jag vaknar eftersom jag aldrig är hungrig då. Så min morgonrutin brukar se ut som så att jag alltid plockar fram kläder, sminkar mig, fixar håret och klär på mig innan jag fixar iordning och äter frukost :). Hur ser er morgonrutin ut?

Känns verkligen som en bra start på den här lugna dagen :). Efter frukosten är jag redo för ett besök på ICA Maxi och jag gissar på att jag inte kommer vara ensam...lördag+lönehelg = ingen bra kombo (?!). Men kylen gapar tom och jag är sugen på lite mat som inte finns hemma, så jag får väl stå ut ;). Sedan längtar jag till eftermiddagen när jag ska testa på att baka morotsbröd, hoppas det blir smaskens! Ikväll blir det som sagt bio med Mikaela, en bra avslutning på den här lördagen.

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0