18 Februari 2011

SLUTA SNÖA!!!!! Jag vill INTE ha mer snö nu, jag är så förbaskat trött på vintern, kylan och halkan. Jag är trött på att behöva klä på mig tonvis med kläder för att bara gå till mataffären, jag är trött på att känna mig förkyld hela tiden (pga rinnande näsa) och jag är så trött på att frysa ihjäl om händerna när jag cyklar. Jag vill ha vår och sommar NU :).

Haha...god morgon på er. Jag började min fredag med en morgonpromenad tillsammans med Mikaela. Blev en ganska lång runda eftersom vi hade en hel del att prata om :). Det är verkligen så mycket roligare att promenera tillsammans med trevligt sällskap. Det funkar att gå själv ibland, t.ex. som den här veckan har jag sällskap 2 av 3 promenader som jag planerat in. Inte helt fel ;). Har även precis fått i mig min mumsiga frukost och lite grönt te på det, är så frusen. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan ta tag i dagens måsten! Ska först diska undan frukosten och sedan dammsuga, efter det ska jag bosätta mig i soffan och läsa lite statistik innan lunchen. Sedan kommer som sagt Richard förbi en liten sväng :).

Tyvärr är Hannah fortfarande sjuk :(. Krya på dig gumman! Så jag får köra aerobics istället för kickboxning. Gillar ju Linas pass, så det går ingen nöd på mig ;). Efteråt ska jag och Hannah mötas upp för att hyra film, köpa med oss middag och frukt hem till mig för myskväll :). Håller tummarna för att hon inte blir sämre under dagen! Vill verkligen träffa henne :).

Sådär, nu är ni lite uppdaterade på vad som händer. Slänger upp dagens bloggutmaning och sedan blir det duschen. See yá!


Gillade min frisyr igår :)!

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0