16 Februari 2011


Gooood kväll på er!

Jag är så otroligt seg för tillfället och skulle egentligen bara vilja krypa ner i sängen och sova. Dock känns det lite dumt med tanke på att jag borde sova hela natten istället, så jag håller mig vaken en stund till ;). I alla fall tills jag fått i mig lite middag om någon timme :).

Idag har jag varit i skolan. Var först föreläsning som började 8, tidig uppgång alltså. Efter lunch satt jag med några tjejer i klassen och gick igenom massa statistik. Kändes faktiskt helt ok idag, skönt det! Sedan cyklade jag hem, gick en sväng till apoteket och har sedan suttit framför datorn och läst lite bloggar, pratat med Angelica (och planerat midsommar!) samt fixat med lite annat nödvändigt. Tänkte ägna mig åt att slänga upp lite fler inlägg här på bloggen och sedan ska jag krypa upp i soffan med en bra tidning och en apelsin, kvällslyx ;).

Ikväll blir det väldigt lugnt som sagt. Tänkte nog kolla på Sveriges mästerkock och sedan läsa lite tidningar :). Blir tidig sängång för att sova ikapp några timmar, senast 23 ska jag sova ;). Känner mig lite hängig också, så jag tror att jag behöver sova bort det! Känner mig inte förkyld eller så, bara otroligt seg och tung i kroppen. Snälla låt det inte vara ett virus som satt sig i kroppen, jag orkar inte med det just nu!!!!

Vill även passa på att tacka mamma och Ellen för att ni är så fina <3. Älskar er!
/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0