12. Favoritidrott

Slänger upp tolfte bloggutmaningen också, så är jag ikapp sedan ;). Tolfte bloggutmaningen handlar om min favoritidrott.

Eftersom jag inte håller på med någon form av idrott på det sättet, så tänkte jag rada upp några former av idrotter som jag verkligen gillar att utöva eller se på.

1. Volleyboll

- Jag älskar volleyboll och har gjort det sedan gymnasiet. Jag tycker att det är jätteroligt att spela och jag försöker verkligen gå in för det, även om jag kanske inte är så jätteduktig. Förra våren spelade jag och några kompisar en turnering som vi placerade oss ganska bra i, så jag hoppas verkligen vi spelar i år igen. TAGGAD!

2. Basket

- Basket har också varit ett stort intresse under gymnasietiden och jag röstade ofta för att vi skulle köra basket. Jag älskar att studsa bollen, kasta den i korgen och finta :P. En rolig idrott som jag gärna skulle utöva lite mer :).

3. Rugby
- Rugby var det många år sedan jag körde. Det var något vi gjorde på idrotten ganska mycket när jag gick i högstadiet. Det är faktiskt, tro det eller ej, något av det roligaste jag har gjort. En gång spelade vi när det hade ösregnat och gräsfältet mer såg ut som ett lerfält. Måste jag säga hur vi såg ut efteråt? Jag gick alltid in för det till 200 % och fick ta emot många slag, rivsår och blåmärken. Men jag ÄLSKADE det :P.

4. Simning

- Om ni läst mina tidigare bloggutmaningar vet ni att jag har simmat tidigare och tycker att det är väldigt roligt. Detta är nog även en av de få idrottsgrenar jag kollar på på tv, väldigt sällan dock! Jag gillar att motionera och träna, men jag är inget fan av att se det på tv :P.

/E <3



Tänkte bara säga att jag uppdaterat min träningsblogg nu! Där hittar du veckans träning, veckans matschema och fortsättningen på utmaningen...Sov gott!

Kommentarer
Postat av: Josefin

Simning är ju en av de bästa sporterna, simmar du mycket?:)

2011-02-15 @ 00:45:57
URL: http://josefiiiin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0