We are the BEST

Hoppas ni alla har haft en härlig söndag? Det har jag haft, men den har gått lite för snabbt bara :(. Sov ju bort hela förmiddagen, sedan var jag ute och promenerade ganska länge för att efter det hinna med att baka morotsbröd, äta morotsbröd och sedan träna kickboxning. En slapp och skön söndag helt enkelt! Vad har ni hittat på?

Rubriken "we are the best" är tillägnad mig och Hannah för vår prestation under kickboxningen idag :). Idag höjde vi nivån en aning och vi var grymma, hade sådan enorm styrka och vilja idag. Så härligt när det blir så och man känner ett rus genom hela kroppen efteråt av glädje. Jag är så nöjd efter dagens pass och jag svettades floder idag, men det var det så värt :P. Underbart med sådana här pass, längtar redan till nästa. Tack Hannah för idag!

Aja, snart ska jag borsta tänderna och skutta i säng. Ska kolla klart på filmen som går på trean bara och sedan blir det till att skriva veckans matschema. Imorgon blir det uppsatsplugg i biblioteket och sedan en löprunda på det :). Bra måndag!

Sov gott.

Såhär fin var jag i midsommarkrans igår :D. Snacka om att jag längtar till midsommar nu!!! Vi måste göra egna kransar under midsommar också tjejer, ok?? :D

/E <3

Kommentarer
Postat av: Hannah

Åh vad glad jag blir vännen :) så kul att läsa!:) ja, jäklar vad duktiga och svettiga vi var igår haha- asskönt! :) kör favorit i repris på tisdag! Kramar

2011-04-04 @ 09:01:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0