Springa?

Skulle varit ute och sprungit nu, men allting har blivit lite framflyttat ;). Som vanligt har allting tagit lite längre tid än vanligt och dessutom kom Richard förbi en sväng förut :), så då försvann ju lite tid, men det var jätteroligt att träffa honom igen.

Vilken otroligt, underbar dag det har varit idag. Synd att man fått uppleva den från lägenheten :(. Tyvärr tog transkriptionen som vanligt mycket längre tid än vad jag trodde att den skulle göra, så jag hann precis få i mig lite lunch och sola på golvet i lägenheten (öppnade fönstret, då kan man ligga i underkläder ;)) innan Richard kom förbi. Efteråt har jag varit en liten sväng på stan :). Har beställt nya linser (ausch för den kostnaden om en vecka) och köpt ett par nya, korta löparbyxor från samma märke som tröjan (adidas), så nu matchar jag ;). Köpte även med mig en proteinsmoothie från naked juicy bar som gjorde mig proppmätt och det är också därför jag inte kan springa riktigt ännu :P.

Vad har ni sysslat med idag? Har ni fått njuta något av det fina vädret? Jag har min 1,5 mils löprunda kvar och sedan blir det till att diska, äta resterna från igår, läsa igenom vår uppsats samt kolla lite tv. Ha det!



/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0