Celsius


Efter en celsius och lite musik gav jag mig ut på min löprunda. Klockan hade redan hunnit bli halv åtta och jag hoppades bara på att det inte skulle bli alldeles för mörkt innan jag var hemma igen. Men det gick fint och jag kom hem innan mörkret hade lagt sig över Linköping. Kroppen kändes bra idag och allt flöt på bra, förutom att jag efter drygt 12,5 km snubblar och ramlar på marken :(. Skrapade upp båda knäna och hoppades bara för allt i världen att inte byxorna gick sönder. Sprang vidare som den kämpe man är och kände inte förens efteråt hur ont det gjorde på benen och i handflatorna...ausch!

Har även hunnit stretcha ordentligt, äta lite rester från gårdagen (men istället för bröd kokade jag mig lite fullkornspasta till), duscha och slappa framför tv:n. Däremot har jag inte hunnit läsa igenom vår uppsats, men det fixar jag imorgon förmiddag. Hade tänkt gå upp hyfsat imorgon och egentligen är jag trött nu och skulle kunna sova bums, men jag är så otroligt mätt efter den lite för sena middagen. Vill att maten ska sjunka ner lite till :P. Ska skriva lite i träningsbloggen och sedan lägga mig med en tidning innan jag säger god natt för idag.

Imorgon är det fredag igen och jag ska plugga, träna och jobba. Roligare än så blir det inte :P. Förmiddagen ska ägnas åt skolarbete, eftermiddagen åt styrketräning och kvällen åt jobb. Får se vad jag hittar på under kvällen sedan, men förmodligen blir det bara chill framför dator och tv. Jobbar hela helgen sedan. Inget valborgsfirande för mig alltså!

/E <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0