Älska kickboxning!


Underbara, älskade kickboxning du ligger mig varmt om hjärtat ;). Hur kan man tycka om en träningsform så mycket som jag gör? Jag älskar träningsformen kickboxning för att det är tufft, roligt och man kan hela tiden förbättras. Under dem senaste två passen (söndag och idag) har jag och Hannah höjt nivån och lägger både i en högre växel eftersom vi vet att vi orkar så mycket mer än vi tror. Båda är grymma på att peppa och puscha den andre och vi har blivit starkare i både sparkar, knän och slag. Så roligt! Kul att man orkar så mycket mer nu än vad man gjorde i början. Blev även lite ledsen i ögat idag när jag insåg att det faktiskt bara är 2 månader med kickboxning kvar. I alla fall för mig och Hannah. Sedan kommer vi skiljas åt, hon åker till Gävle och jag till Stockholm. Kommer sakna att träna med Hannah, slåss för glatta livet och se utvecklingen! Men jag njuter så länge det varar <3.

I eftermiddags var jag ju otroligt seg, men efter lite vila, tv och prat med mamma blev jag ganska pigg igen :). Åt även god mellis och peppade inför träningen. Träningen gick som ni ser ovan GREAT, så imorgon är det välförtjänt vila. Mina ben har fått ta mycket stryk nu under tre dagars tid, så imorgon ska dem få vila ordentligt :). Har ätit goda pannbiffar med fetaost och potatis till middag och ska gå och lägga mig om en stund. Är sugen på att läsa någon bra tidning, får kolla vad jag hittar i min tidningsgömma :P.

Imorgon har jag INGENTING inbokat...är inte det helt otroligt? Jag måste givetvis plugga massor, ska skriva på c-uppsatsen. Sedan blir det en massa tvättande av kläder, städa lägenheten inför finbesök i helgen (Ellen kommer <3) och göra egen müsli. Finns lite att göra med andra ord, först sovmorgon till nio...måste ta igen lite sömn. Sov gott sedan fina folket!

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0