26 April 2011

Home sweet home, eller?
Nu är jag tillbaka i Linköping igen, känns helt ärligt sådär! Jag är sugen på sommarlov nu och vill inget hellre än att sola bort hela dagarna, äta massa god glass och njuta med vännerna i olika parker :). Men jag får hålla ut, det är absolut inte långt kvar nu, jag kämpar, så är det bara. Ska alldeles strax sätta mig och skriva lite teori på c-uppsatsen. Efter det ska jag ge mig ut på en löprunda runt ån, blir milen idag. Känner att gårdagens vila (förutom två lugna promenader) gjorde gott för kroppen och framförallt benen, hoppas dem är på min sida idag :).

Efter löprundan ska jag åka med Mikaela till Ö&B, Ikea och ICA Maxi. En rolig tisdagsutflykt! Vi ska äta middag på Ikea, så det ska också bli mysigt. Så underbart att Mikaela har bil och så snällt att hon frågar om lilla jag vill följa med ;). Tack <3. Hinner nog lagom hem till kvällens avsnitt av Desperate Housewifes och BB, har tittat väldigt lite på tv i några dagar nu, så ikväll blir det till att unna sig :P.



Måste berätta en liten rolig sak som hände idag. Jag flög ju från Gotland till Norrköping idag och när jag står och ska checka in ser jag någon jag känner igen, men jag kan först inte placera honom. Sedan kommer jag på det, vi har samma efternamn :P. Jag har ett ganska ovanligt efternamn, så därför lade han till mig på FB för några år sedan för skojs skull. Vi pratade lite och så, men inte mer. Kul att jag kände igen honom från bilderna på FB ;). Sedan bekräftades det när han bakom disken sade deras efternamn högt :P. Ofta man flyger med någon som har samma ovanliga efternamn som en själv...tyvärr är vi inte släkt, men mitt efternamn är gotländskt :). Haha...lite roligt bara!

Nu ska jag sätta igång här, ha en underbar tisdag!
/E <3


Kommentarer
Postat av: Anonym

Grymt att du haft en härlig ledighet på Gotland! Det är snart sommar så kämpa på med uppsatsen nu. Det är värt det sen, lovar :) Hojta till nästa gång du ska till ön, så får vi kanske till en fika? Vore trevligt! Kram på dig

2011-04-26 @ 21:02:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0