25 April 2011

God kväll på era kära vänner! Hoppas ni njutit av påskhelgen lika mycket som mig? Den här helgen hade inte kunnat bli bättre, jag är så nöjd :). Tack alla inblandade för en fantastisk långhelg på Gotland.

Jag har hunnit med så mycket samtidigt som jag fått pusta ut och slappa ordentligt. Jag har rört massor på mig, jag har hunnit plugga i några timmar, jag har haft bikinipremiär och solat i flera timmar, jag har ätit god mat och jag har läst en bra bok :). Idag blev jag väckt av pappa eftersom han och farfar var redo för en morgonpromenad, så jag hoppade upp och bytte om. Vi åkte iväg med bilen och gick en runda ute på en udde, vilken fantastisk morgon! Så underbart. På vägen hem köpte vi med oss färska frallor till frukost som avnjöts utomhus. Sedan satte jag mig framför datorn i några timmar för att transkribera intervjun jag höll i under onsdagen. När den var klar bytte jag om och lade mig ute i solen och läste. Efter det var det dags för sen lunch/tidig middag innan mamma och pappa skulle åka hem. Sedan vinkade vi av mina föräldrar och efter det lade jag mig en stund till ute i solen :). Det gäller att passa på. Efter det var det lite datortid och en långpromenad tillsammans med farmor och farfar i solnedgången som gällde. Nu på kvällen har jag pratat med Ellen i telefon och ätit lite middag. Ska strax packa ihop allting och duscha innan det är dags att sova.

Är det något man gör bra här på Gotland så är det att sova. Jag tror aldrig jag sovit såhär mycket förut. Jag är helt slut mellan tio och elva på kvällarna och somnar som en stock. Sover mellan 8-9 timmar varje natt och känner mig riktigt utvilad när jag vaknar, hur skönt som helst. Antar att det beror på all frisk luft man får i sig varje dag.

Måste jag säga att jag inte vill åka härifrån? Jag älskar att vara här, men det ska bli skönt att komma hem till vardagen igen. Få lite rutin på allt igen, men det har varit toppen med avkopplingen i några dagar!


Älskade, underbara Gotland!

/E <3

Kommentarer
Postat av: Mamma

Mitt träd! :)

2011-04-25 @ 21:31:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0