23 April - Glad Påsk!



GLAD PÅSK :). Hoppas ni alla har haft en underbar påskafton såhär långt? Min har varit hur underbar som helst :). Jag får ett annorlunda lugn här på ön, jag känner mig som en ny människa. Jag älskar att bara få koppla av i ett par dagar för att sedan återgå till min aktiva vardag. Detta innebär givetvis inte att jag bara ligger och slappar, äter godis och tittar på utsikten, även om en hel del av min tid går åt till det ;). Jag rör ju självklart lite på mig också, fungerar ju inte annars. Nyss var jag ute och cyklade i ungefär en timme i bra tempo, pappa gissade på att jag cyklade runt 2 mil :D. Nu har jag värmt upp inför morgondagens kamp mellan mig och pappa ;). Hade mammas snygga keps på mig och min nya favorittröja från Adidas!

Innan cykelturen har vi hunnit med en runda till Visby där jag införskaffade ett nytt träningslinne i knalliga färger :). Åt även lite glass och kollade runt lite innan vi åkte tillbaka hem. Väl hemma fixade jag och syster med våra påskägg och sedan lade jag mig ute i solen och läste min bok. Superhärligt väder idag! Soligt och varmt :). När jag solat ett tag bytte jag om till lite finare kläder och så var det dags för påskbuffé med allt från västerbottenspaj och sill till köttbullar och potatis. Självklart serverades det målade ägg också ;). Mycket mycket gott! Efteråt gömde vi alla våra påskägg och mamma och farmor fick små paket från The Body Shop med duschkräm och body lotion samt godis, medans pappa fick fototidning och godis och farfar fick golftidning och mörk choklad :). Själv fick jag ett supersnyggt halsband och lite godis av syster, ett vårfint linne av farmor och farfar och en OnePiece och trisslotter av mamma och pappa :D. TACK snälla för alla fina påskpresenter! Bilder på allt kommer upp när jag orkar ;).

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan inviga min knallrosa OnePiece :D. Blir mys med familjen och lite ost och vin till middag :). Ha det fint!
/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0