21,1 km!

JAPP, nu har jag för första gången i mitt liv (!) sprungit 21,1 km och jag klarade det. Jag kände att jag hade ett bra tempo under hela rundan, men det var riktigt tungt och långtråkigt i slutet. Men det känns så skönt att ha sprungit ett halvt marathon nu så jag vet att jag klarar av Göteborgsvarvet som är om lite mer än en månad. Det var en underbar känsla må jag säga.

Efter min långdistansrunda åkte jag med tåget till Stockholm. Där träffade jag en gammal klasskompis och hennes kille, så vi satt och pratade lite. Jättetrevligt :). Sedan kom min snälla farfar och mötte mig på centralstation och så gick vi hem till honom och farmor. Där fick jag i mig lite middag samtidigt som jag och farmor satt länge i köket och pratade :). Somnade gott hos dem, men sov oroligt under natten :(. Vaknade på morgonen och fixade mig iordning innan det var dags för en rask promenad in till stan för att skriva kontrakt :).

Så nu kan jag berätta lite mer för er i alla fall. Jag har skrivit kontrakt med ett företag under sommaren där jag ska arbeta som konsult. Under 6 veckor i sommar ska jag arbeta på ett företag med lite olika uppgifter och det är svarta byxor och vit skjorta som gäller ;). Blir till att införskaffa sig ett par vita skjortor och ett par svarta kostymbyxor innan sommaren. Ska bli jättespännande att börja jobba :). Har ni fått sommarjobb?

Efter att jag hade skrivit kontrakt gick jag en promenad tillbaka hem till mina farföräldrar där jag blev bjuden på jättegod frukost :). Sedan kom även lillasyster dit och vi packade ihop oss i bilen och åkte till Nynäshamn för att ta båten över till Gotland. Efter en ganska behaglig båtresa blev vi bjudna på hembakta bullar av mamma och pappa som tog emot oss när vi kom. Satt i solen ett tag och åt sedan en god trerättersmiddag i form av tigerräkor och avokadosallad till förrätt, fiskspett med färskpotatis och sparris till varmrätt och gino med glass till efterrätt :). Mumsigt värre ;).

Detta är alltså vad jag hunnit med sedan vi hördes senast! Nu ska jag uppdatera träningsbloggen innan jag sover för i dag. God natt <3.



/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0