18 April 2011

Gotland och påsken närmar sig med STORMSTEG och det känns hur underbart som helst <3.


Påsken 2009


Påsken 2010

Detta blir tredje året i rad som jag spenderar min påskhelg på Gotland. Jag längtar så tokigt mycket efter Gotland nu, var senast där i augusti och det är alldeles för längesen :(. Ska bli så underbart att komma dit igen! Njuta av utsikten, gå långa promenader längst vattnet, äta god mat, leta påskägg och umgås med familjen. Vad ska ni hitta på i påsk?

Idag vaknade jag faktiskt av mig själv, kl 8 var jag pigg och glad ;). Låg och drog mig en liten stund innan jag gick upp och plockade undan en massa, diskade och fixade lite. Ringde även farfar en sväng och sedan Ameli för att stämma av dagen. Har fått i mig en stadig frukost och ska snart sätta igång med dagens skolarbete. Solen skiner utomhus och det är runt 18-19 grader :D. Ska vid lunch ta en promenad och gå till mataffären och handla lite mat som jag ska äta under de kommande dagarna :). Åker härifrån på onsdag kväll. Sedan blir det stek på takterassen, längtar redan <3. Jobbar kväll idag, så jag ska försöka hinna med lite plugg och mellanmål mellan solningen och jobbandet. Ska ni hitta på idag?

/E <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är så välkommen! Hoppas vädret håller i sig. Har suttit i shorts och linne nu i "hörnan" medans de har grävt för nya uteplatsen. :)



Puss puss

2011-04-18 @ 15:47:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0