17 April 2011


Fullmåne utanför mitt fönster...hur vackert?

God kväll på er eller snarare god natt kanske jag ska säga :). Nu sitter jag här i min lilla röda soffa igen och känner mig helnöjd efter en helg med jobb, trevligt umgänge och ett riktigt bra kickboxningspass som avslutning. Tänkte snart ta nya numret av VeckoRevyn och krypa till kojs och läsa lite. Får nog bli en liten sovmorgon imorgon innan det är dags för uppsatsplugg, här ska det skrivas teori ;).

Har haft en bra helg trots att jag jobbat ganska mycket, detta var fjärde dagen i sträck. Jobbar imorgon kväll också, sedan är det lite ledigt från jobbet :). Har jobbat med flera jättetrevliga arbetskamrater vilket gör allting lite lättare och roligare. Har även fått prova på lite nya arbetsuppgifter och det var också kul.

Igår körde ju jag och Hannah yoga på morgonen, skönt sätt att vakna på faktiskt. Blev lite seg direkt efteråt, men det hjälpte mig verkligen att hålla lugnet under den stressiga dagen på jobbet :). Efter jobbet cyklade jag hem till Hannah och sedan gick vi ut på en powerwalk i kvällssolen. När vi kom hem fixade vi middag i form av falukorv i ugn med potatismos, smaskens! Sedan blev det filmen 27 dresses, massa prat och lite grönsaker och dip. Fick lite sovmorgon idag och sov härliga åtta timmar :). Hannah var redan vaken när jag klev upp och så fixade hon lite frukost till mig, hur gulligt som helst. Satt och åt frukost och pratade lite innan det var dags att dra iväg till jobbet igen. Efter jobbet blev det mellanmål och sedan kickboxning.

Det var min helg i korta drag ;). Imorgon ska det bli STOR sol och 16 grader!!! Eftersom jag arbetat inomhus under soltimmarna i helgen, så tänkte jag unna mig en timme eller två på takterassen imorgon :D. Blir nog en härlig vårpromenad under dagen också. Som sagt jobbar jag kväll, så måste hinna med plugg och allt innan det :). Sov gott!
/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0