13 April 2011

Goooood morgon på er! Nu undrar ni säkert varför jag skriver god morgon, klockan har ju faktiskt redan passerat fyra. Jo, det är nämligen så att jag sovit lite middag ;). Har blivit på tok för lite sömn de senaste två dagarna och idag sa min kropp ifrån efter en riktigt tidig morgon. Jag somnade som en stock i soffan efter lite mättande lunch och tv. Nu är jag på benen igen, men jag känner mig fortfarande lite nyvaken och seg :P. Skönt var det att sova i alla fall!

Igår var det återigen kickboxning som stod på schemat, uttrycker passet som U.N.D.E.R.B.A.R.T baserat på min och Hannahs prestation :). Tyvärr var det ledaren som vi inte tycker om som körde, men vi gjorde vår grej som vanligt och avslutade med tio minuter crosstraining efteråt. Härligt slut efter det! Tack Hannah :). Efter passet följde Hannah med mig hem och vi kollade lite halvt på Desperate Housewifes och BB samt åt riktigt goda hemmagjorda hamburgare och klyftpotatis till middag. Smaskigt och lika trevligt som vanligt. Längtar till vår myshelg i helgen :).

Som ni förstår blev det ganska sent igår och idag skulle jag kliva upp halv sju eftersom det var schemalagt plugg vid åtta...segt när klockan ringde. Gick upp och var som en zoombie :P. Sminkade mig, klädde på mig och kollade ut! Regn och kallt! Usch, typiskt Svergie väder. Fy. Aja, jag åt frukost och satte på mig regnkläder och packade väskan. När jag skulle cykla bestämde jag och Ameli oss för att träffas i biblioteket istället för skolan (5 min transportsträcka istället för 20 min). Bra bestämt ;). Satt fram till lunch och fixade med massa på c-uppsatsen innan det var dags för oss att dra hem.

Har nu alltså sovit en stund, fått iväg lite viktiga mail och pratat med mami i telefon <3. Saknar min familj så det gör ont :(. Ska bli så underbart att fira påsk tillsammans med dem (+farmor och farfar)! Vart ska ni fira påsk?


/E <3

Kommentarer
Postat av: Gustavragna

Cool site. Very beautifull , good dizzying . Im glad for you.

2011-06-06 @ 11:28:38
URL: http://gustavragna.blogfuture.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0