Rethosta...

Jag har fått rethosta och därför har jag också fått lite ont i halsen. Jag tackar min pojkvän så hemskt mycket för att han skickar över lite baciller till mig, jag som undvikit honom hela veckan :(. Visst har vi sovit i samma säng, men that's it! Jag har knappt kramat människan. Ska väl i och för sig inte säga något eftersom han förmodligen fick mina baciller först, men ändå :P.

Som ni förstår blev det ingen träning ikväll. Jag har hostat lite till och från hela dagen, men när jag och Ameli promenerade till skolan fick jag ordentlig hosta och hostade ungefär varannan minut :(. Hostade alltså på grund av lätt ansträngning...Nice, NOT. Drog med mig pojkvännen till apoteket för att köpa något till våra halsar och det blev i tablettform för att jag inte alls gillar flytande hostmedicin. Har tagit en och har inte hostat så mycket sedan dess, men det kliar fortfarande i halsen :(. Jag som trodde jag var frisk...

Var i alla fall på en ganska intressant föreläsning idag. Imorgon är det med samma person, så det ser jag fram emot :). Imorgon åker jag också hem till Stockholm och familjen <3. Dumt att jag blivit lite sjuk bara, vill verkligen inte smitta syster som fyller 18 år på tisdag. Jag får undvika henne i största mån :(. Ska ju även träffa Emelie och S på lördag och idag bestämde jag även en lunch med Julia på söndag. En toppenhelg om bara hostan och halsontet försvinner.

Nu ska gnälliga jag koka lite honungsvatten och sedan krypa ner i nybäddad säng :). Sov gott.
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0