KOMMENTERA MERA :)

Nu har jag tagit en välförtjänt paus i pluggandet. Jag har suttit i biblioteket i några timmar nu och kom precis hem till lägenheten. Hade strax tänkt fortsätta plugga, men först måste man pausa lite och kolla vad som hänt på internet.

Vad menar jag egentligen med rubriken? Som ni kanske märkt har jag under en tid valt att ta bort kommentarsfältet helt från bloggen, men nu har jag bestämt mig för att låta er kommentera igen :). Jag vill ju har era åsikter! Vad tycker ni om klädinspirationsinläggen jag bjuder på? Är det ett lagom antal inlägg per dag? Bör jag skriva mer om mode, skolan eller fester? Ge gärna tips på vad du vill läsa om i min blogg. Jag har inspirerats av storbloggare att återinföra kommentarsfältet, så nu provar vi det en vecka igen :). Så kommentera gärna om ni tycker något är snyggt, roligt, fint eller bra! 

Ni som bara kommenterar för att vara elaka får gärna vända sig till en blogg som provocerar eller liknande. Detta är en blogg om MIG, hur jag är, hur jag lever och vad jag gör. Det är sådan jag är, så jag kommer inte ändra på mig bara för att DU säger en elak sak :).

Hoppas alla har en/har haft en underbar dag!
/Elin 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0