I <3 H&M


Med dessa i din skogarderob kommer du långt i sommar! Snygga, fina och bekväma skor till budgetpriser.
Ballerinaskor -
Sockersöta i härligt blomtyg som passar superfint till brunbrända ben i sommar. 129 kr.
Tygskor - Vita, svarta, gråa eller mörkblå. Jag tycker varje skogarderob bör innehålla minst ett par tygskor. I år har jag satsat på svarta från H&M och vita converse med högt skaft. 99 kr.
Sandaler - Dessa svarta med stenar är supersnygga samtidigt som de är vardagliga. Funkar lika bra på stranden som på partyt. 199 kr.
High heels - Ett par högklackade skor bör finnas i varje flickas garderob. Vill du bara ha ett par, kör svarta som går att matcha med allt. Annars är detta lite roligare och coolare, snyggt till en vit klänning i sommar. 299 kr.


En snygg jacka piffar upp vilken outfit som helst. Välj en i jeans, skinn eller armystil. Välj en jacka som speglar dig och din personlighet. Passa på nu eftersom du kan köpa en jacka med 100:- rabatt.
Jeansjacka -
Ett säkert och snyggt kort. Funkar bra i vår och på svala sommarkvällar. Fint till shorts och linne, men även till en klänning. 299 kr (med rabatt 199 kr)
Knappjacka - En jacka i härlig beige färg och detaljer som många knappar. Lite mer dressad jacka som passar bra till finare evenemang. 299 kr (med rabatt 199 kr)
Mc-jacka - Skinnjacka i Mc-modell är STORT i vår. Denna snygging passar till allt. 399 kr (med rabatt 299 kr)
Armyjacka - Jacka/Kavaj med fina guldknappar som gör hela jackan. Snygg skärning på kavajjackan som passar toppen till tajta jeans och high heels. 299 kr (med rabatt 199 kr)


Ett litet hopplock av mina favoriter i vår/sommar :).
Kofta -
I pastellfärg med söta rosetter på fickorna. Söt att bryta av lite tuffare jeans eller jeansshorts med. 199 kr.
Blus - Två trender i en. Jeans + puffärm = HIT! Söt blus som passar perfekt till svarta dressade shorts och söta ballerina i sommar. Och priset är en fröjd, 99 kr.
Väska - Snygg väska i påsmodell vilket är populärt i vår. Snygg med gulddetaljer. 149 kr.
Klänning - En typisk Elinklänning. Axelbandslös, snygg skärning och coolt mönster. Skulle matcha med svarta high heels och en kofta i sommar :). 199 kr.

Blir inte ni också sugna på att shoppa? Jag tycker vår- och sommarmodet är roligast att shoppa då det ofta innehåller mer härliga färger än på höst och vinter :). Vårkänslor! Allt hittar du på H&M.

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0