Födelsedagsparty :)

Nu är jag hemkommen från en trevlig födelsedagsfest. Vi firade min faster som fyllde år idag och min lillasyster som fyller 18 år på tisdag :). Syster fick sina presenter av mig och Richard idag och det var ett Body Butter från The Body Shop i form av Grapefrukt samt den stora kokboken. Vi bjöds på god middag, sedan hade syster gjort en supergod tårta till efterrätt. Kollade även på Körslaget med min lilla kusin :). Trevlig kväll!

Hur mår jag? Jag hostar fortfarande till och från, ganska jobbigt! Jag har även lite ont i halsen och bröstet. Dock känner jag mig bara trött nu och inte sådär jobbigt illamående som jag har känt mig i några dagar :). Jag håller tummarna för att det är ungefär lika imorgon eller till och med bättre för då orkar jag träffa Julia i Täby C för en lunch.

Idag har jag i alla fall legat ganska länge i sängen och vilat. Kollade på två avsnitt Dating in the dark. Faktiskt sånt där roligt och ytligt program som jag brukar gilla :P. Sedan hoppade jag i lite motionskläder och gav mig ut med syster på en promenad i vårsolen :). Skönt, men lite ansträngande för bröstet och hostan. När vi kom hem hoppade jag i badet och gjorde mig sedan fin inför kvällen. Körde på den nya spetsklänningen som jag tycker jättemycket om, den är sååå fin.

Avslutar inlägget med att slänga upp lite bilder från min och systers promenad. Sov gott!









/Elin 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0