Favoriter

Tänkte visa er några av mina absoluta favoritprodukter som jag använder och verkligen rekommenderar :).


Mitt favorithårspray från Got2b Schwarzkopf
. Det är ett spray som får håret att sitta där det ska samtidigt blir håret fint "skinande" och dessutom doftar det oerhört gott. Har fått kommentarer av långa killar att jag luktar gott ;).


Min favoritparfym från Replay. Detta var min julklapp från Richard, han hade valt ut den själv och den doftar helt underbart. Väldigt diskret, men så himla gott...:).


Mitt favoritbody butter från The Body Shop. Doftar sommar och supergott :), man känner sig fräsch samtidigt som det doftar jordgubbar. Bra mot torr hy!


Min favoritbody lotion från Blue Lagoon (Island). Min julklapp från pappa som alltså kommer från Island. Huden blir silkeslen och förpackningen är suverän (pumpflaska). Tummen upp!


Min favoritansiktstvätt från Lumene. Perfekt för torr hy. Tar bort smink och smuts som man har i ansiktet utan problem, använder den en gång om dagen. Min favorit på marknaden.


Min favoritansiktscreme från Apoteket. Jag har provat många olika, men fastnade för denna. Jag har torr och känslig hy vilket kräver speciell ansiktsvård, den här serien funkar bra för mig. Bra att ta på efter att ha tvättat med ansiktstvätten.


Min favoritansiktsscrub från Apoteket. Har nog bytt förpackning nu, men den är i alla fall suverän. Använder den ungefär en till två gånger i veckan för att få bort orenheter i ansiktet. För alla hudtyper.

/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0