Elin tycker till

Idag tycker jag till om bloggar. Inte vilka bloggar som helst, utan de bloggar jag diggar och läser dagligen. Jag läser nästan bara "kändisbloggar", men också två av mina tjejkompisars bloggar :). Jag vill dela med mig av dessa bloggar till er för att de är roliga, välskrivna och smarta.

Först ut är min vän Julia. Jag och Julia har känt varandra i många år och alltid varit bra kompisar. Vi har en nära relation trots att vi inte ses så ofta. Vi skickar ofta långa och roliga mail till varandra vilket gör att man får en bra inblick i vad den andra sysslar med :). Julias blogg är underbar. Hon blandar sin vardag, med fina inköp och bilder. Man blir inspirerad av henne!


Sedan är det min vän Angelica. Angelica och jag träffades när vi jobbade på NH, men det var inte fören efter vi båda slutat där som vi började umgås ordentligt. Hon är en underbar människa och vi är väldigt lika. Vi älskar att träna och äta bra, vi tycker om att shoppa och umgås och vi har väldigt roligt tillsammans. Angelica delar med sig av sitt liv på universitetet. Hon skriver om träning, studierna och om filmer/program hon sett :). Hon ger en ny energi att vilja ta tag i sitt liv!


Nu kommer vi till de såkallade "kändisbloggarna" och först ut är den kända Blondinbella. Hon är en väldigt driven och duktig tjej. Jag tror stenhårt på henne och hon har verkligen gjort sig ett varumärke att vara stolt över. Hon blandar budgetfynd med riktiga lyxprylar, hon låter oss följa med i hennes roliga och fullspäckade liv. Jag gillar verkligen hennes blogg, men henne som person gillar jag inte.


Sedan har vi Kenza som verkar vara en grym tjej. Hon skriver mer som en vanlig människa, hon rastar hunden, shoppar med kompisarna, har myskvällar med bästa vännerna och tvättar och städar själv. Visst har hon också pengar och kan köpa mer kläder och prylar än vad vi Svenssons har råd med, men hon skryter inte med det. Det är roligt att följa med på alla galna resor som hon gör tillsammans med sina vänner och pojkvän. Vill ni ha en blogg att kunna relatera lite till så är denna bra :).


En av de bloggar jag nyligen börjat läsa och tycka om är Tyra. Henne upptäckte jag genom Kenza och sedan även genom Isabella (Blondinbella). Hennes blogg känns inte så "perfekt" som många andra gör. Hon är inte rädd för att visa upp sig när hon är lite sliten, vilket jag tycker är toppen. Man ser inte perfekt ut varje dag (vilket man kan tro om man t.ex. läser Blondinbella). Hon har humor, skriver gulliga saker till sina läsare och har snygg och modern stil. Hon köper även mycket budgetkläder som hon delar med sig av. Har du missat hennes blogg, kolla genast in den :).


En blogg som jag faktiskt börjat tröttna lite på, men som ändå är värd sin plats här är Foki. Hon är söt och skriver söta inlägg, men jag vet inte riktigt. Jag är kanske i äldsta laget för att gilla hennes blogg? Hon skriver mycket om söta djur, gulliga prylar och "puttinuttinutt". Hennes klädsmak faller mig inte heller i smaken, men visa kläder är riktiga pärlor. Hon skriver ibland jättebra inlägg eller visar coola saker, byggnar och prylar. Jag tycker absolut att ni ska kolla in hennes blogg. Snart ska hon åka till Tokyo med sin pojkvän och då kommer vi kunna läsa om det, spännande!


Detta är de bloggar jag som jag brukar läsa varje eller varannan dag. Som sagt har jag tröttnat lite på Foki, så den blir alltmer sällan. Nu får ni in och kika på bloggarna och se om ni kan hitta er en ny favorit :).
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0