8 Mars 2010


Bild lånad av expressen.se.

Idag skiner en härlig sol här i Linköping och det gjorde att jag till och med vaknade innan klockan. Skönt att känna sig hyfsat utvilad och pigg, men framförallt glad av att solen skiner och snön smälter bort :). Det är fortfarande massor med snö på marken, men eftersom det är sol får man ju lite vårkänslor i alla fall!!!

Idag är det dags för seminarium. Missade ju det andra i fredags eftersom jag så promt skulle gå till doktorn. Aja, får se om jag lär mig något idag istället :). Efter blir det grupparbete att tag. I eftermiddag blir det sedan en fika med Ameli och planering av morgondagen, då är det Gymnasiedagarna i Norrköping som vi ska hjälpa till med. Dock har vi inte fått någon som helst information om vad det är vi ska göra, men jag hoppas det kommer idag! Ikväll blir det sedan ett efterlängtat Aerobicspass med Hanny och kanske S. Var ute på en powerwalk i lördags, men fredag och söndag blev riktiga vilodagar för min del :).

Nu ska jag slänga upp veckans planer och sedan äta upp resten av frukosten för att sedan ta mig till skolan. Ha en great dag!

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0