7 Mars 2010

Jag är tillbaka i gamla, goa Linköping <3.

Jag bestämde mig för att ägna sista dagen i Stockholm utan dator, så därför har det inte blivit någon uppdatering idag. Hoppas ni förstår. Har i alla fall haft en underbar dag med mina nära och kära <3. Började morgonen med ett varmt och härligt skumbad :). Gjorde mig iordning och åt frukost för att sedan åka till Täby C idag igen. Men idag träffade jag Emelie, Bella, S och E. De åt lunch och jag tog en supergod smoothie från Naked Juice Bar. Blir till att köpa hem lite äppeljuice så kan jag göra lika god smoothie som dem ;).

Efter en mysig lunch/fika kollade vi lite i affärer innan det var dags för mig att åka hem. Mamma gjorde en supergod lasange till middag och jag dukade :). Farmor och farfar kom och hälsade på och åt middag, det var trevligt och mysigt att träffa dem igen! Åkte sedan med dem in till stan och tåg tåget hem till Linköping. Gick problemfritt idag och vi var framme precis när vi skulle, skönt :).

Nästa gång jag åker till Stockholm är redan om två veckor, den 19 mars. Min lillasyster fyller nämligen 18 år...det är inte klokt att den lilla tjejen snart är myndig :P. Känns i alla fall skönt att det inte kommer gå så lång tid innan jag får träffa familjen igen, det är alltid lika jobbigt att lämna dem man älskar mest i hela världen :(. Hemlängtan har jag hela tiden, men min älskade sambo och vänner här gör livet lite lättare och roligare :).

Nu är det dags för lilla mig att stänga av datorn för en lång natts sömn. Ska vara i skolan halv elva, så det blir till att stiga upp vid nio. Hörs imorgonbitti!
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0