3 Mars 2010


Sovfrisyr och sovlinne fortfarande på ;). Idag behövde jag verkligen en liten sovmorgon, då det blev en mycket lång tisdag. Vaknade i alla fall av att solen sken in genom fönstret idag = glädje! Blir en promenad till och från simhallen idag, men innan dess blir det till att läsa lite samt städa lägenheten. Ikväll blir det nämligen pannkakskalas med Annika, Thomas, Annikas lillasyster och hennes pojkvän. Ska bli jättetrevligt.

Igår var jag alltså i Herrljunga. Blev upphämtad utanför mitt hem av en jättetrevlig tjej. Vi kom bra överens och skrattade mycket ihop. Åkte sedan och hämtade en annan tjej vid bussen och hon var också supertrevlig. Detta är lätt den bästa resan jag gjort som studentambassadör (min tredje). Inte själva resan i sig, men människorna jag åkte med. Det var inte mycket uppslutning i Herrljunga. Gymnasiet var ganska litet och det var endast 90 personer som skulle gå ut 3:an varav ett antal var på praktik. Så det var inte många som kom och pratade med oss, men som tur är var vi bara där i två timmar. Så resan tog alltså tre gånger så lång tid som själva besöket, lite onödigt kanske?


En väg i Herrljunga. Det var inte en speciellt stort!

När jag kom hem pausade jag en liten stund, sedan cyklade (hann inte gå!) jag till gymmet för styrketräning. Körde ett snabbt, men effektivt pass och när jag kom hem stod middagen redo :). Snäll pojkvän som lagat köttfärssås och spagetti. Sedan blev det en snabbdusch och ombyte till leggings, långt linne och rosa hoodie. Var hemma hos Hanny när DH precis hade börjat. Hade en jättetrevlig kväll med henne och vi pratade om allt :), superduper. Kom hem vid strax efter ett på natten (därför ingen uppdatering).

Vi kollade alltså på DH igår och jag tyckte det var ett lite rörigt avsnitt, längtar tills det börjar som "vanligt" igen :). Kollade även på premiären av Cougar town med Courtney Cox i huvudrollen. Trodde den skulle vara ganska B, men den var faktiskt lite smårolig! Den borde ni verkligen ta en titt på, nästa tisdag kl 22.

Frukosttime och sedan dags att göra lite nytta. Simning kl 15 :).
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0