29 Mars 2010

Jag ska först och främst börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering under den senaste tiden. Under perioden då jag var sjuk hade jag inte mycket ork att blogga och nu när jag kommit tillbaka till Linköping igen har varit och är fortfarande väldigt mycket i skolan :(. Men på onsdag kväll är det påsklov som gäller för min del och på torsdag åker jag med familjen till Gotland där farmor och farfar befinner sig, det ska bli underbart :). Har faktiskt varit iväg nu ikväll och fixat lite saker till familjens påskägg.

Idag försov jag mig igen. Det börjar bli en dum ovana. Visst hinner jag till skolan i tid, men det blir mycket kortare tid att klä på sig, sminka sig och äta frukost. Jag hade satt klockan på 8, men sov till 9 och skulle träffa Ameli halv 10 för att promenera till skolan. Det var först föreläsning och sedan har vi suttit och pluggat i skolan till strax efter 18. Sedan promenerade vi hem igen och jag och Richard har varit iväg och handlat lite.

Jag har pluggpaus nu på kvällen eftersom vi har pluggat så intensivt hela dagen, så ikväll ska jag fira med att kolla på Svenska Hollywoodfruar. Jag tycker att det är lite småroligt :).

Idag när jag vaknade av att det regnade, så började jag tänka på att väldigt mycket snö faktiskt har försvunnit. Hur härligt är inte det? Jag står faktiskt ut med att det regnar om snön smälter bort, men snart tycker jag nog att solen ska titta fram igen och temperaturen öka :). Jag vill ha vår och sommar snart!


Sommaren 2009 på Gotland - Bästa sommaren i mitt liv <3

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0