27 Mars 2010

Nada uppdatering från mig igår. Så blir det ibland ;). Vaknade lite sent, så jag prioriterade andra saker än just datorn igår morse. Sedan hade vi förhandlingsspel i skolan och jag tyckte att det gick väldigt bra och lugnt till :). Stannade kvar i skolan och åt lunch med Ameli och sedan satte jag igång och pluggade. På kvällen blev det en powernap (på en timme), middag som Richard lagade och sedan födelsedagsfest hemma hos mina killkompisar. Jag hade bara tänkt stanna en liten stund, men vid tolv traskade jag och Richard hem.

Idag vaknade jag vid halv elva. Har ätit en stor och god frukost, men lider av en jobbig huvudvärk idag :(. Jag drack en drink igår, så det är absolut inte bakishuvudvärk...segt! Idag ska jag plugga, handla lördagsgodis och ha myskväll med min älskling :). Mysigt värre! Imorgon ska jag äta brunch med Angelica och de tjejer som har lust, ska bli mysigt med en supergod brunch. Sedan ska jag nog ägna resten av söndagen till att plugga och kanske gå en promenix runt ån.

Igår fick jag även reda på att Julia kommer hit den 23-25 April och hälsar på :). Då ska vi ha en riktig tjejhelg. Vi ska äta gott, shoppa, parta och bara ta igen massor av snack! Ser verkligen fram emot den helgen.

Jag har så mycket att se fram emot i april. Mamma kommer och hälsar på en helg, Julia en helg och kanske Ellen och Jens en helg :). Det är så mysigt med besök av dem man tycker mycket om <3. Underbar månad för min del alltså.

/Elin


Väldigt simpel, men ändå god drink. Vodka, sprite och frysta jordgubbar :). Testa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0