24 Mars 2010

En härlig och solig dag i Stockholm idag :). Om en timme åker jag HEM till Linköping igen. Nu har jag varit här i Stockholm sedan i fredags och det har varit supermysigt! Det är mycket skönare att vara sjuk hemma hos mamma och pappa, varför är det så egentligen? Stackars Richard har fått vara själv ganska länge nu och jag vet att han börjar bli ganska uttråkad, så jag tycker det ska bli roligt att komma hem och få göra honom sällskap.

Jag tycker att det är tråkigt att åka härifrån, men samtidigt är det inte MITT. Jag har ju min säng i Linköping, min egen mat i Linköping, min garderob i Linköping och min pojkvän i Linköping. Så jag försöker se det positivt ;). Om en vecka är jag tillbaka på plats i Stockholm och sedan blir det Gotland över påsk :).

Idag har jag bara pyttelite ont i halsen och hostar lite till och från. Är samtidigt lite hängig, så det får bli en Ipren innan jag åker. När jag kommer hem idag hade jag tänkt plugga en del för att sedan ha kvällen fri och mysa med Richard, saknar honom <3.

Ha en underbar dag idag!
/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0