21 Mars 2010

Så dålig som jag mår idag har jag inte mått under denna sjukperiod :(. Varför ska det alltid bli värre när man börjar tro att man håller på att bli frisk? Vaknade halv fem av att halsen gjorde något rysligt ont. När jag svalde rann tårarna, så ont gjorde det. Tog en halstablett som inte fungerade och gick ner till köket och gjorde en kopp varmt vatten med honung. Somnade tillslut om i några timmar, för att sedan vakna genomsvettig, febrig och fortfarande jätteont i halsen. Har fått i mig lite frukost och en ipren nu, så det känns lite bättre. Jag har bestämt mig för att stanna kvar här hemma i Sthlm i några dagar eftersom jag inte har någon ork att åka massa buss, tunnelbana och tåg för att komma hem till Linköping. Jag får försöka hjälpa min grupp så gott det går härifrån. Hoppas bara Richard klarar sig några dagar utan mig ;).

Det blir alltså ingen lunch med Julia idag :(. Riktigt synd eftersom jag jättegärna hade träffat henne. Men vi har i alla fall planerat in en helg i april då hon ska komma och hälsa på mig (och Richard). Det hoppas jag verkligen blir av, så får hon följa med mig och mina kompisar ut och parta :).

Ska strax slänga upp ett till inlägg av mina senaste inköp samt avslöja för er vilka bloggar jag läser dagligen och som jag rekommenderar! Hörs strax.

/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0