20 Mars 2010



Jag är fortfarande sjuk :(.
Idag vaknade jag vid halv åtta av att jag hade otroligt ont i halsen och dessutom mådde jag riktigt illa. Somnade om en timme och sedan fick jag en halstablett av mamma och det blev bättre. När jag skulle ner och äta frukost så började jag hosta riktigt ordentlig, ner i lungorna och det gör så ont :(. Fick i alla fall i mig lite frukost och har druckit te med honung, tagit en ipren och halstablett. Sitter nerbäddad i sängen och tänkte snart försöka sova lite till så att jag orkar med kvällen.

Som ni kanske förstår så blir det ingen fika med Emelie och S idag :(. S är nämligen också sjuk och Emelie vill inte bli smittad då hon har så mycket för sig de kommande veckorna och jag förstår henne. Jag tror faktiskt inte att jag hade orkat vara trevlig och social samtidigt som vi sitter i bland en massa människor idag. Som sagt så håller jag på och förbereder mig inför kvällen istället, ska sova, bada badkar och sånt :). Vad ska ni hitta på denna soliga lördag?

Igår så hade jag myskväll med familjen. Kollade på Så ska det låta med EMD :). Sedan blev det lite Let's Dance och Solsidan. Jag är glad att Mattias och Claudia står mot varandra i finalen, jag tycker de är så duktiga båda paren :). Men jag hejjar ju självklart på Mattias. Aja, sedan kollade jag på Bella & Tyra Show och jag måste säga att det var bättre den här gången. Kolla om ni har missat det :).

Nu ska jag i alla fall kolla på Glamourama och slänga upp lite inlägg här innan jag tar en tupplur.

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0