Söndag och 090608

Jag blandar söndag och dagen (måndag) då inlägget om söndagen blir kort.
Igår var det alltså EU-val för er som missat det =P. Jag jobbade på EU-valet igår. Inte för något parti, utan som röstmottagare. Att vara röstmottagare innebär att å ena sidan stå och dela ut valkuvert, hjälpa till med vanliga frågor, hålla rent och snyggt i valbåsen och runtomkring, å andra sidan sitta och kolla legitimation, pricka av i röstlängd och stoppa ner valkuvertet i valurnan. Det var alltså mina uppgifter igår som jag delade tillsammans med 5 andra. Vi var 4 stycken på varje pass. Jag jobbade från 07.30 till 23.00 med två pauser á 2 timmar. Richard jobbade med samma sak fast i en annan lokal. Hämtade upp honom vid 23 och begav oss hemåt, blev lite matinhandling på donken på vägen också ;), sen stupade jag i säng.

Nu till min dag. Idag vaknade jag halv 12, välbehövligt. Dock har huvudet känts väldigt tungt idag (och gör fortfarande) =(. Känner mig smått yr och jättetrött, riktigt jobbigt =(. Hoppas på en bättre dag imorgon så att jag orkar gå ut och springa =). Åt lite frukost, mös med Richard och kollade på tv. Sedan gick han hem i det fina vädret för att jag skulle städa ;). Har gjort fint här hemma till mami och papi skulle komma hem =). Blev en snabb dusch innan jag tog bilen för att hämta mami på jobbet. Stannade och hämtade upp "anställningsbevis" för att vi jobbade på EU-valet igår också som ska skrivas på och skickas in. Efter att jag hämtat mami åkte vi till Täby centrum, handlade lite fint till henne och fikade =). Åkte sen hem och satte mig vid datorn, kollade lite och la upp lite nya bilder. Har ätit kycklingsallad till middag och suttit och skrattat och tjatrat med mami och syster nu på kvällen innan jag satte mig här igen =), mysigt. 

Ska börja avrunda mitt inlägg nu. Ni får ha en fin kväll. Imorgon ska jag på studentmottagning till J, ska bli superroligt.
God natt (!).

Avslutar med en nytagen bild:

 Bilden symboliserar att jag ska äta lite dark mint choklad och ringa min älskling och säga god natt =).

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0