Prat blir officiellt (!)

Klockan har passerat 00, men jag är inte speciellt trött =(.
Jag har ställt om mitt dygn. Jag lägger mig mellan 00 och 03 och vaknar mellan 11 och 13, inte ok! Visst, det är sommarlov och då får man göra lite som man vill...men snart börjar jag jobba och då börjar jag 08 vissa dagar, så det får bli ändring snart. När jag kommer till Gotland kommer jag nog slockna vid 23 senast och förhoppningsvis upp vid 08-09, ska bli så skönt att komma dit och koppla av =).

Idag har jag som sagt sprungit, städat och legat på spikmattan. Nu på kvällen vid 18 träffade jag mina underbara tjejkompisar <3. Vi åt på en pizzeria och sen åkte vi till donken och köpte glass ;). Vi pratade massor om livet och hur vi alla flyttar åt olika håll men ändå håller ihop. Vi är ett sammansvettsat gäng som kommer hålla ihop för resten av livet. Jag älskar er tjejer och ni betyder något enormt mycket för mig (!). Hade en supertrevlig kväll som vanligt =). Avslutade den med E och E när vi kollade på massa gamla bilder på oss i 6:an och framåt, haha...vad roliga, söta, annorlunda vi såg ut. E med sina olika häst t-shirtar, E med sin jeanskjol och jag med min hemska frisyr. Haha...vi fick oss några skratt där i bilen <3.

Det är med blandade tankar jag rensar min byrå och min garderob. I min byrå hittar jag massa saker från mitt liv. Jag hittade massa gamla foton, betyg, tavlor, kort osv. I garderoben har jag alla mina "gamla" kläder och jag har redan fyllt en svart sopsäck som ska till klädinsamlingen. Jag har insett att jag varken kommer komma i dessa kläder eller kommer vilja ha på mig dem någonsin igen =P, men det är ändå med en liten tår jag slänger dem =(. Det blir så verkligt för mig. Min familj ska flytta (!). Från huset där jag bott sen jag var 10 år. Med mitt fina rum som jag vuxit upp och ändrat så mycket i. Nu kommer det bara "försvinna". I den nya lägenheten kommer jag få sova i gästrummet när jag hälsar på, där kommer i och för sig min säng att stå (och det känns jättebra). Kommer även att spara lite kläder som pyjamas, mjukisbyxor och träningskläder som får följa med dem till den nya lyan, så slipper jag släpa med mig så mycket varje gång jag ska hem och hälsa på. Har bara 2 dagar kvar i huset, sen är det bye bye. Jag har inte ens tänkt på det, utan det kom upp för mig ikväll...*suck*. Kommer kännas som jag säger adjö till en vän på fredag, känns supertråkigt! Älskar vårt hus, men jag förstår familjen också. De kommer få det bra i den nya lägenheten, den är verkligen superfin. Men alla som tagit farväl av ett hus vet hur det känns, kommer bli tomt ett tag framöver. Snart kommer det bli så officiellt, tidigare har det bara varit en massa prat.

Ojoj, jag behövde visst skriva av mig lite ;). Imorgon är det Grönalund som gäller med lilla kusinen och hennes kompis. Får se om Sofie orkar åka med (hon har åkt på halsfluss), hoppas!
God natt.
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0