Glad Midsommar!


Glad Midsommar önskar jag er från Gotland =)!
Hoppas alla har haft en lika underbar dag som jag har haft idag? Dagen började med att jag och Richard åkte och hämtade pappa på flygplatsen, sen satte förberedelserna inför dagen igång. Mamma, Sofie och min faster började laga mat. Pappa och A satte upp flagstången osv. Jag och E (min lilla kusin) åkte iväg och plockade massor av blommor till midsommarstången och en krans till henne att ha i håret =).
Vid 14 var det dags för midsommarbordet, massor av god mat =). Alla hade bytt om till finkläder och vi satt ute i solen och åt.

Massor av god mat =).

Sen vilade vi. När klockan var 17 var det dags för 5-kamp =). En rolig tradition tycker jag. Jag, Sofie, Richard, E och mamma hade varsin gren. Förklarar i bilder;

Vi började med Richards gren...

Ser ni strumpbyxan med äpplet mellan hans ben? =P. Det var hans gren ;). Försöka slå iväg flaskan så långt som möjligt. A vann =).

Vad tror ni Sofies gren var?

Limbo! =). Jag kom två och etta kom....


Min gummipojke Richard!

Sen var det dags för lillkusinens gren...

Spotta råtta! Haha, snygg bild...ser ni råttan i luften. Även här vann min gosse...men jag kom tvåa =).

Sen var det dags för min gren och då togs inga bilder eftersom alla körde samtidigt. Vi skulle äta godissnöre utan händerna och den vann pappa på =).
Sist var det mammas gren och det var att leta kola, då vann lillkusinen E =).
Hur roligt som helst med lekar, jag gillar sånt. Richard vann hela 5-kampen, jag kom två och lillkusinen E trea. Men jag tyckte alla var duktiga! Haha...vi fick oss ett gott skratt.

Sen har vi självklart dansat runt den fina midsommarstången som Richard och Sofie har gjort, sen gjorde min faster ringarna. Visst är den underbar? Och visst är min kusin bedårande söt?


Jag önskar er alla en fortsatt trevlig kväll. Det är väl ikväll alla festligheterna börjar? För mig blir det en fortsatt trevlig kväll med familj och släkt =).

/Elin

Ps. Lägger upp mer bilder imorgon! Då ska jag, syster, Richard och lillkusinen till Visby och äta glass =). Ds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0