Bokrecension - Matilde


Nu har jag läst klart Matilde av Denise Rudberg.

Boken utspelar sig utifrån Matilde och hennes liv. Hon lever tillsammans med sina två barn, Ella och Pim, i ett fint, litet hus på Mariaberget på Söder. Ibland är barnen hos sin pappa, Sebastian, som Matilde kommer bra överens med. Matilde håller på att förverkliga sin dröm, samtidigt som hon sagt upp sig från jobbet på reklambyrån. Hon balanserar ett liv med barnen, bästa kompisen Thomas och sitt hemliga projekt. Mitt allt blir hennes bästa kompis, som hon känt sen barnsben, kär i henne och det uppstår problem...

Det är en lättsam, bra och innehållsrik bok. Detta är nog 6:e boken jag läser av Denis Rudberg och fler kommer det att bli. Den håller samma genre som de tidigare och det gillar jag med hennes böcker. Man är så inne i boken att man inte kan lägga den ifrån sig. 

Det som var negativt var att Denise Rudberg aldrig skrev ut vem som sa vad. Så ibland blandar man ihop konversationerna och undrar varför en person säger något fast det var den andre som sa det osv. Lite rörigt helt enkelt! Sen gillade jag inte slutet, men det ska jag ju självklart inte gå in på nu. Kort och gott, det kunde varit mer spännande!

Jag ger ändå boken <3 <3 <3 <3 (4 glasstrutar) av 5. Rekommenderas!
/Elin 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0