090616

Dålig uppdatering idag...men jag har inte haft någon ork eller lust =(. Jobbade från 9-16 och cyklade till och från jobbet "som vanligt" =). När jag kom hem var jag så trött och besviken. Ringde till massa människor för att prata av mig lite...jag blir så arg!

Kvällen har jag tillbringat i soffan med smoothies och mackor =). Sen har jag städat och bäddat inför att min älskling kommer hit imorgon, jag längtar ihjäl mig <3. Ska bli helt underbart! Vi har varit ifrån varandra sen i fredags och det har alltså bara gått 4 dagar och ändå längtar jag så mycket, kanske är det positivt, kanske är det negativt!? Jag tycker det är skönt att längta, för när man bor ihop är risken att allt blir på rutin. Men jag älskar honom så mycket och skulle inte vilja byta ut honom för något i världen! MIN, MIN, MIN!!! =).

Första "puss-bilden" som togs på oss, var 16 år båda två =). (Kolla min hårfärg...lite mörkare).

Borde snart avrunda min kväll då jag tänkte upp med tuppen vid 08 och gå ut och springa =). Blev ingen promenad idag, jag hade helt enkelt ingen lust eller ork. Börjar 11 imorgon, men tar bilen ;). Funderar på att åka in till Visby och kolla lite imorgon, har en kort dag på jobbet. Vi får se hur vädret är imorgon...är det sol vill jag ju njuta av den =). 

Ska krypa ner i sängen och läsa ELLE nu =). Står ett reportag om Gotland i den.
God natt!
/Elin 

Kommentarer
Postat av: Anonym

hahaha så liten han är

2009-06-17 @ 02:04:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0