090613

Jag vaknade vid strax efter 10 av mig själv idag =). Hoppade i träningskläderna och begav mig ut på en löparrunda som jag sprungit förut här på Gotland, tog ca. 45 min. Det är så skönt att börja morgonen med en löparrunda för man orkar så mycket mer under dagens gång. Jag avslutade (som vanligt) med 100 sit-ups, armhävningar, knäböj och "gång i trappa". Sen blev det stretching, dusch och frulle i morgonrock =)! Så skönt att bara ta det lugnt och låta allt ta sin lilla tid. Åkte till Hemse med mammi och pappi, jag körde dit. Handlade inför midsommar på systembolaget, jag köpte massa olika cider som inte finns på systembolaget i Linköping (men i lilla Hemse :P) och en flaska Asti som jag ska skåla med någon gång =), kanske när E kommer ner!? Efter det blev det lite matinhandling, lite outlet och lite gårdsbutik (där vi handlade jordgubbar, så ikväll blir det jordgubbar med glass). 

Har precis ätit lite lunch och sitter nu i sängen och slappar vid datorn. Tänkte "snajda" om till ful-shorts och ful-tröja och sätta mig i trädgårdslandet och rensa ogräs ;). Tycker faktiskt att det ska bli lite roligt =). Sen blir det fisk och sånt till middag, ska bli gott. Först fika vid strax efter 16 med hembakade bullar och saft.

Litet bildspel av nytagna bilder...



 
Det är ganska varmt väder här, men lite dåligt med sol. Är lite frusen så det fick bli min myströja från H&M. Har även vilodag från linserna idag, så det är Elin med brills ni möter idag ;).

/Elin

Kommentarer
Postat av: Ellen

Du är såå söt min vän <3

2009-06-14 @ 15:26:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0