090610

Börjar med gårdagens event. Igår var det alltså "lilla" J som tog studenten =), grattis! Hon och hennes familj bjöd på jättegod plock-buffé och tårta. Det var många som ville fira J på hennes dag. Själv kom jag lite senare =(, åkte runt och letade parkeringsplats i evigheter, men tillslut hittade jag en =) och kunde anlända till festen. Bättre sent än aldrig som man brukar säga ;). J fick massor av fina presenter, mest smycken och lite pengar osv. Jag vill också ta studenten igen! Är en så himla fantastisk dag, allt är roligt oavsett väder. Nästa år är det lillasysters tur, då VILL jag åka flak (bara så att du vet!).


En fin bild på min fina vän =). Vi pratade igår om hur länge vi känt varandra, tror nästan att det är 10 år snart ;). Hjälp vad tiden flyger iväg! Tack för en trevlig mottagning igår =).

Idag väckte pojkvännen mig vid 12 och sa att jag inte fick sova längre =(, var bergis på att klockan "bara" var 10 eller något...men men, det var bara att masa sig upp. Hoppade i mina träningskläder och gick med Richard en bit hem till sig, sen vände jag och sprang en runda i skogen och runt omkring där vi bor. Efter löparrundan gjorde jag som igår, körde sit-ups, knäböj och "gång i trappa". Så nu är jag verkligen helt SLUT! Ordentlig träning två dagar i rad, det känns i mina stackars ben må jag säga. Och gissa vad jag gör nu...jo, jag har precis ätit upp min frukost !!! Klockan 15 äter jag alltså frukost när jag har sommarlov =P...haha, inte ok! Har suttit i telefon sen jag kom hem från löparrundan, samt tvättat lite kläder och duschat. Tiden bara rinner iväg.

Nu är det dags för spikmattan igen ;). Sen är det lite rensning i sovrummet som gäller =(. Vid halv 6 ska jag dock börja gå till centrum för att möta upp mina favorittjejer för en middag =), det ser jag verkligen fram emot!
Ha en superbra dag!

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0